Werken als rij-instructeur voor Exact Rijopleidingen

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en bekwame rij-instructeurs.

Het beroep van rij-instructeur is een leuke en afwisselende baan, die je veel uitdaging biedt.
Je komt allerlei verschillende mensen tegen in je lesauto en je zult al snel ontdekken dat die bijna allemaal een aparte gebruiksaanwijzing hebben.
Als je hier op een professionele manier mee omgaat, zul je zien dat lesgeven enorm intensief is en veel concentratie van je vereist maar juist dat maakt deze baan volgens vele insiders interessant.

Je gaat les geven aan mannen en vrouwen, jong en oud. Met verschillende achtergronden.
Met elk van deze leerlingen leef je mee naar het examen en geeft het een voldoening als hij of zij het felbegeerde rijbewijs haalt.

Wees je ook bewust van de minder leuke kanten, zoals de wisselende werktijden, vele uren, aanrijdtijden, eigenwijze leerlingen en vaak het werken op zaterdagen en/of in de avonduren. Daarnaast dien je jezelf als rij-instructeur (als je het goed wilt doen) steeds bij te scholen.
Als deze minder leuke kanten voor jou geen bezwaar zijn en je hebt plezier in autorijden dan heb je de baan van je leven gevonden.

Als je een ervaren rijinstructeur bent en geïnteresseerd bent in werken als freelancer voor Exact Rijopleidingen, mail ons dan een zo uitgebreid mogelijk CV en dan nemen we contact met je op.

Parttime voor slechts enkele uren in loondienst van Exact Rijopleidingen behoort ook tot de mogelijkheden.

rij-instructeur

Sollicitatieformulier