Over Exact Rijopleidingen

Als je in de regio Arnhem, Duiven of Zevenaar woont, heb je ons vast wel eens zien rijden in onze Volkswagens, Audi en/of Skoda met het gele daknaambord. Stuk voor stuk prettige lesauto’s die in prima conditie zijn en uiteraard altijd voldoen aan de wettelijke eisen, comfort en CBR examen eisen.

Exact Rijopleidingen is nu alweer zo’n 25 jaar actief in deze plaatsen e.o. en is een rijschool die niet alleen staat voor de kortste, maar ook de veiligste weg naar het halen van je rijbewijs.

Natuurlijk wil je zo snel en voordelig mogelijk leren autorijden en daarvoor ben je bij Exact Rijopleidingen aan het juiste adres, maar onze eerste prioriteit is en blijft het afleveren van een zelfstandige en veilige weggebruiker.

Onze bekwame en enthousiaste instructeurs hebben plezier in hun vak en dat brengen ze ook over. Ze zijn zich ervan bewust dat iedere leerling zijn eigen gebruiksaanwijzing heeft.

Regelmatig worden je prestaties geëvalueerd zodat je zelf een goed beeld hebt van je eigen kunnen en van wat er straks op je examen van je verwacht wordt. Ook de instructeurs evalueren onderling regelmatig en zorgen ervoor dat zij telkens op de hoogte zijn van de laatste CBR examen eisen.

Door haar specifieke werkwijze, motivatie en klantgerichtheid heeft Exact Rijopleidingen een duidelijke naam in de markt weten te vestigen.
Daarnaast behoort zij met de diverse pakket aanbiedingen tot de voordeligste professionele rijscholen in jouw regio!

Exact Rijopleidingen biedt je een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
Overtuig jezelf en vergelijk onze slagingspercentages en prijzen met die van onze collega’s!!!

Onze prijzen zijn duidelijk en eerlijk:

  • geen flauwekul als 50 minuten rijles
  • niet elke keer een andere instructeur
  • en ook geen onzinnige eenmalige aanmeld kosten

Exact Rijopleidingen is een SRB-erkende rijschool.