Uiteraard maakt ook Exact Rijopleidingen zich zorgen omtrent de verspreiding en gevolgen van het Coronavirus.
Het advies van het RIVM om minimaal 1,5 meter afstand te houden is in een lessituatie onmogelijk.
Overeenkomstig deze richtlijnen van het RIVM hebben wij besloten de lessen al in de maand Maart stop te zetten. Dit voor uw persoonlijke veiligheid, die van uw naasten en die van ons.

Het CBR, belast met het afnemen van toetsen en examens, heeft de maatregel aangekondigd dat het aanvragen en afleggen van toetsen en examens tot eind maart niet mogelijk is. Inmiddels is deze termijn bijgesteld tot en met 6 april. Of het CBR de nieuwe lijn van het kabinet gaat volgen (tot en met mei dit jaar) is op dit moment nog onduidelijk.
De ontwikkelingen op dit gebied volgen zich in een razend tempo op, daardoor voor ons ook onduidelijk wanneer de lessen weer opgepakt kunnen worden.

Wanneer wij hieromtrent nieuws te melden hebben kun je dit terug vinden, hier op deze site.
Voor nu rest ons u alle gezondheid toe te wensen en sterkte bij alle evt. persoonlijke omstandigheden waar u mee te kampen heeft, ingevolge van deze absurde omstandigheden.

UPDATE 1 APRIL 2020:
Vanmorgen heeft het CBR bekend gemaakt dat de eerder afgekondigde maatregelen worden opgeschoven naar tenminste 28 April (hiermee volgen zij het advies wat gegeven werd gisteren tijdens de persconferentie).
Uiteraard volgen wij deze richtlijnen/maatregelen!
Informatie over wat te doen bij (reeds geplande) examen aanvragen is helaas nog niet voorhanden.
Blijf onze site regelmatig checken omtrent laatste updates!